Maanantai 22. heinäkuuta 2024

Julkaisujärjestelmä

Julkaisujärjestelmällä päivität kotisivujasi itse ilman lisäkuluja. Hohde WWW-työkalu on julkaisujärjestelmä pienten ja keskisuurten sivustojen päivittämiseen.

>>Lue lisääKOKEILE, mitä tarvitset!

HOHDE WWW-SUUNNITTELU


Palvelut

Suunnittelemme Internet-kotisivuja yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille. Toteutamme myös kaikennäköiset graafiset- ja ohjelmointityöt kilpailukykyiseen hintaan. Pyydä ilmainen hinta-arvio yhteydenottolomakkeen kautta.

Kotisivusuunnittelu

Toteutamme kaikenlaiset kotisivut sivuston laajuuteen katsomatta - kotisivujen tekeminen onkin pääalaamme. Toteutamme kotisivut niin, että sinun ei tarvitse tietää mitään tietotekniikasta.
>>Tutustu tarkemmin www-suunnittelu osioomme

Hinnat alkaen 400€(alv. 0%)

Logot

Logo on usein pitkäaikainen ja kauan käytetty symboli, joka iskostuu ihmisten mieliin. Logo muodostuu osaksi yrityksen imagoa ja on tärkeä tekijä imagon luomisen kannalta. Suunnittelemme logot ajatustesi pohjalta tai voimme toteuttaa sinulle mieleisesi logon aivan yllätyksellisin ideoin.

Logo-suunnittelu 100€

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme kaikenlaiset graafisen alan työt mainosten luomisesta aina valokuvien paranteluun ja manipulointiin. Tiedustele resursseistamme toteuttaa juuri sinun tarvitsemasi työ ja pyydä tarjousta.

Konsultointi ja alihankinta

Voimme konsultoida sinua monella eri tietotekniikan alalla. Olemme osa IT-konsultointi Timo ky:tä, joka tarjoaa tietotekniikan konsultointipalveluita. Teemme töitä myös alihankintana.
© Hohde web design | Lauri Mäenpää | lauri.maenpaa( at )hohde.org | +358 (0)40 8440496