Maanantai 22. heinäkuuta 2024

Julkaisujärjestelmä

Julkaisujärjestelmällä päivität kotisivujasi itse ilman lisäkuluja. Hohde WWW-työkalu on julkaisujärjestelmä pienten ja keskisuurten sivustojen päivittämiseen.

>>Lue lisääKOKEILE, mitä tarvitset!

HOHDE WWW-SUUNNITTELU


Työnäytteet

Tuotamme kotisivukokonaisuuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Asiakkaisiimme kuuluvat niin yritykset, yhdistykset kuin myös yksityiset asiakkaat. Teemme myös alihankintatöitä muille yrityksille. Alla on esiteltynä omia töitämme.

Julkiset yhteisöpalvelut

Matkailijat.net

Matkailijat.net on palvelu, johon voi lisätä omia matkakertomuksia ja kuvia matkoilta. Matkakertomusten ja kuvien lisääminen sekä kommentointi on rajoitettu vain rekisteröityneille käyttäjille. Matkakertomuksia pääsee lukemaan kuka vain. Lisäksi Matkailijat.net-matkailuportaali sisältää matkailukeskustelut. Palvelu on avattu vuoden 2008 alkajaisiksi.

http://www.matkailijat.netYhdistykset

Suomen jääkiekkolääkärit R.Y.

Suomen jääkiekkolääkärit ry. on ollut asiakkaamme vuodesta 2003 lähtien. Tuolloin yhdistys halusi itselleen kotisivut, jotka toteutimme.

Vuoden 2007 alusta lähtien otettiin uusi versio sivuista käyttöön. Ulkoasu ja värimaailma muuttuivat täysin. Samalla tehtiin myös salasanan taakse ylläpito-osio, josta yhdistyksen jäsenet pääsevät päivittämään sivuja selaimen kautta.

http://www.jaakiekkolaakarit.com

Turun Seudun Matkailijat R.Y.

Turun Seudun matkailijat ry. edistää vapaa-ajan matkailua ja parantaa matkailun olosuhteita. Yhdistyksen sivut avattiin vuonna 2005, ja niitä voidaan päivittää selaimessa toimivalla hallintapaneelilla, jonka olemme suunnitelleet.

http://www.turunseudunmatkailijat.com
HC-Tenho

Pursiaisten Tenho on veteraani-
kiekkoilijoiden joukkue. Heidän sivunsa valmistuivat vuoden 2006 alkajaisiksi. Myös nämä sivut sisältävät jäsenille oman alueen, josta sivuja pääsee päivittämään.

http://www.hc-tenho.com
Suomen Matkailijayhdistys SMY R.Y.

SUOMEN MATKAILIJA-
YHDISTYS SMY RY -nimiseen yhdistykseen kuuluu henkilöjäseniä ja yrityksiä. Heidän sivunsa valmistuivat syksyllä 2004.

http://www.matkailijayhdistys.com/

Yrityshakemisto

Yrityshakemiston omistaa Turun Seudun matkailijat ry. Asiakas pystyy ylläpito-osion kautta lisäilemään yrityksiä hakemistoon. Tämä projekti ajoittui vuoteen 2006.

http://www.matkailulehti.net/Yritykset

Eko-Hammas Oy

Eko-Hammas Oy:n kotisivut valmistuivat marraskuussa 2008. Eko-Hammas Oy:n kotisivut käyttävät julkaisujärjestelmäämme, joten asiakas pääse itse muokkaamaan kotisivujensa sisältöä reaaliajassa. Eko-Hammas Oy tarjoaa hammasröntgendiagnostiikkapalveluita.

http://www.hammasrontgen.info/

IT-konsultointi Timo KY

IT-konsultointi Timo KY:n sivut valmistuivat syksyllä 2007. Yrityksen palveluihin kuuluvat kaikenlaiset tietotekniikka-alan konsultointi- ja ohjelmointipalvelut.

http://www.it-konsultointitimo.fi/Yksityiset

Merja Mäenpää

Äidinkielen opettaja Merja Mäenpään sivut avattiin joulukuun alkajaisiksi 2007. Hän tarjoa sivuillaan tehtäviä oppilailleen, matkakuvagallerian ja matkakertomuksia.

http://www.merja.maenpaa.biz/

Lauri Mäenpään blogi

Lauri Mäenpään blogi käyttää perusohjelmistona Wordpress-sisällönhallintajärjestelmää. Blogiin on asennettu monia lisäosia, joilla parannetaan sivun löydettävyyttä hakukoneissa. Blogi käsittelee erilaisia asioita kirjoituksissaan. Lisäksi sivu sisältää selkeitä GIMP-oppaita.

http://www.maenpaa.biz/blogLogot

IT-konsultointi Timo KY

Hannuhenry OY

Saimme tehtäväksemme suunnitella yhtiön logon. Materiaaliksi saimme valokuvan kelopuusta ja tehtäväksemme tehdä logo, jossa on figuurina mänty/kelopuu. Logo valmistui keväällä 2007.
© Hohde web design | Lauri Mäenpää | lauri.maenpaa( at )hohde.org | +358 (0)40 8440496