Maanantai 22. heinäkuuta 2024

Julkaisujärjestelmä

Julkaisujärjestelmällä päivität kotisivujasi itse ilman lisäkuluja. Hohde WWW-työkalu on julkaisujärjestelmä pienten ja keskisuurten sivustojen päivittämiseen.

>>Lue lisääHohde WWW-työkalu
Kotisivutekniikat
Hakukoneoptimointi

KOKEILE, mitä tarvitset!

HOHDE WWW-SUUNNITTELU


WWW-suunnittelu

Pääalaamme on WWW-suunnittelu, jota olemme tehneet jo vuodesta 2003. Tuotamme niin pienet kuin myös vaativat ja suuret sivustokokonaisuudet. Me mietimme puolestasi, kuinka kotisivusi tulisi suunnitella, ja teemme sinulle ehdotuksia niiden kiinnostavuuden lisäämiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi ja saat hinta-arvion ilmaiseksi. Alla on kuvattuna WWW-suunnitteluprosessimme pääkohdat.

Hinnat alkaen 400€(alv. 0%)

1. Tarpeiden kartoitus

Ensimmäisessä asiakastapaamisessa kuuntelemme ensin sinua ja sen jälkeen teemme ehdotuksia, joiden avulla kotisivusi myyntiä ja kiinnostavuutta voidaan lisätä. Teemme yhdessä myös päälinjaukset ulkoasusta ja kerromme sinulle hinta-arvion. Tarpeidesi kartoittaminen ei maksa mitään, joten ota yhteyttä, niin voimme keskustella asiasta. Me ehdotamme sinulle myös taloudellisimmat palvelinvaihtoehdot.

2. Suunnitelma ulkoasusta

Toinen vaihe on ulkoasun hyväksyttäminen. Annamme sinulle kuvan suunnitelmasta, ja sinä päätät ulkoasun sopivuudesta.

3. Ulkoasun taitto

Kolmantena rakennamme suunnitelman perusteella toimivan mallin kotisivusi ulkoasusta. Tässäkin vaiheessa tarkistutamme sinulta, että ulkoasu on juuri sellainen kuin sinä haluat. Kotisivusi alkaa jo näyttää kotisivulta, mutta vielä puuttuu tärkein eli sisältö.

4. Sisällönhallintajärjestelmä & sisällön luonti

Neljännessä vaiheessa päätetään, miten kotisivusi sisältö luodaan ja miten sitä tullaan päivittämään. Mikäli kotisivuasi on tarkoitus päivittää usein, on oikea ratkaisu ottaa käyttöön sisällönhallintajärjestelmä, jolla pystyy helposti ylläpitämään kotisivuja Internet-selaimen kautta. Olemme kehittäneet oman Hohde WWW-työkalun, joka on sisällönhallintaan tarkoitettu WWW-sivujen päivitystyökalu. Hohde WWW-työkalu on taloudellinen ratkaisu, sillä hinta määräytyy mukaan otettavien laajennusten mukaan. Et siis maksa kuin siitä, mitä tarvitset! Tuotamme myös yksilöidyt sisällönhallintajärjestelmät erilaisten kotisivujen käyttöön. Toteutamme tarvittaessa kotisivuillesi myös verkkokaupan tai keskustelupalstan. Mikäli haluat, niin voit jättää myös sisällöntuotannon kokonaan meidän vastuullemme ja keskittyä itse seuraamaan tuloksia.

5. Opastus & Ylläpito

Viimeisenä hyväksytään tehty työ. Opastamme sinua kotisivujesi päivittämisessä tai teemme päivittämisen kokonaan itse ylläpitona, mikäli olet niin päättänyt.

Käyttämämme kotisivujen suunnittelutekniikat

>>Tutustu eri tekniikoihin

Hakukoneoptimointi & markkinointi

Toteutamme myös hakukoneoptimointia, jolla tähdätään parempiin sijoituksiin hakukoneiden hakutuloksissa. Markkinoimme myös sivujasi ja lisäämme ne tärkeimpiin hakemistoihin (huonot hakemistot vain heikentävät kotisivujesi arvoa hakukoneissa). Haluttaessa pystymme hyödyntämään myös maksullisia kanavia sekä hakukonemarkkinointia.
© Hohde web design | Lauri Mäenpää | lauri.maenpaa( at )hohde.org | +358 (0)40 8440496